Model 303 AEAT

El present text explica com el programa realitza el càlcul i preparació del fixer per a la presentació telemàtica del model 303 de la AEAT

Escollir opció (FINANCIERO > Modelos de hacienda > modelo 303 / 390)

Ús:
Per a entrar una nova declaració, prémer 0 en el número de declaració.
Per a consultar uan declaració anterior, prémer F9 en el número de declaració o l’icona de la lupa i escollir la declaració

Un cop entrat l’exercici i període de la declaració, prémer sobre la icona
‘Calculadora’ per carregar les dades

Carregats les dades podem consultar el detall de les dades prement sobre l’etiqueta que apareixerà il•luminada a l’esquerra dels mateixos.
Aquest detall es pot passar a un full d’Excel fent clic sobre la icona de la nova finestra.

A la pàgina ‘Declaració’ introduir les indicacions per a la liquidació.

En cas de ser negativa triar entre compensar o retornar, de quina manera i per on i en cas de resultat a ingressar informar del tipus i banc d’ingrés.

Acabada la càrrega i comprovació prémer F4 o la icona ‘disquet’ per guardar el resultat.

Després podrem consultar-les i podem treure un informe del resultat prement sobre la icona de ‘impressora’. Aquesta ‘vista prèvia’ es pot imprimir, passar a PDF, etc.

Per generar el fitxer per presentar la declaració: Prémer sobre la icona ‘pàgina’ i triar la carpeta on guardar-lo.

Avís:
Les dades de la declaració són una imatge de les dades de l’empresa en el moment de fer-la. Si es modifiquen dades bàsiques com per exemple, l’entrada d’assentaments, etc. aquestes modificacions no es reflectaran en la mateixa, i s’ha de calcular de nou.
Per tal d’evitar modificar les dades per al càlcul de la presentació de manera involuntària procedim a bloquejar l’entrada i / o modificació de dades relatives a l’IVA.